vineri, 22 ianuarie 2010

Premianta vă premiază cu premii

Pornesc cu dreptul în blogosferă la început de 2010. Două colege frumoase, deştepte şi devreme acasă m-au premiat. Este vorba despre Ema şi Steluţa, care au considerat că blogul meu este unul special... pentru ele, cel puţin. Trebuie să recunosc că nu mă omor cu premii şi lepşe perpetuate pe bloguri, dar dacă cineva m-a premiat pe mine, eu de ce să n-o fac? Aşa că le mulţumesc frumos fetelor care mi-au pus pe cap coroniţa şi voi nominaliza şi eu câteva persoane pe care le citesc. Ca atare, The Oscars goes to... Mihai Alexandrescu, Remus Ştefan, Ioana, Simona Fusaru şi Alexandru Ştirbu.
Cum e şi firesc să amintesc, motivele pentru care am dat cele cinci premii acestor bloguri sunt următoarele: autorii lor scriu bine, frumos, corect, interesant. Dar, peste tot şi toate, planează calitatea lor de oameni. Şi sper că nu se supără nimeni dacă mai dau de la mine nişte coroniţe şi diplome tuturor persoanelor prezente în blogroll, na!
Regulament:
1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.
2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.
4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr.Linky List astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat
5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.

5 comentarii:

Anonim spunea...

http://hobbitul.wordpress.com/2010/01/22/nominalizarile-mele-pentru-cele-mai-bune-bloguri-din-2009/

Raluca Nicula spunea...

mersi, Hobbitul - deci am un blog gustos, huh? tare! Mersi frumos! :D

simf spunea...

Raluca, ma foarte onoreaza premiul tau. As vrea sa promit ca voi posta constant, dar n-ar fi prea corect, ca stiu ca n-o voi face. Promit insa ca voi posta cand am de spus, cu-adevarat, ceva si ca voi continua sa fiu sincera. Multumesc.

hobbitul spunea...

Procurorii Prachetului General au trimis-o in judecata pe Marioara Dumitru, magistrat din Pitesti, pentru ca a musamalizat un accident auto in complicitate cu un primar, un politist si un sofer, totul pentru suma modica de 300 de euro. Este inca un caz care arata nesimtirea de care dau dovada unii reprezentanti ai Justitiei din Romania. Chiar si dupa ce a fost prinsa, judecatoarea a facut tot ce era posibil pentu a stopa ancheta procurorilor.

Un accident banal
In 2008, Marioara Dumitru era un magistrat respectat la Curtea de Apel Pitesti. Drept dovada, este numita presedinte al biroului electoral la alegerile locale din comuna Bascov (Arges). Un accident banal va rasturnat insa totul.
Pe 20 aprilie 2008, judecatoarea pleaca din Pitesti spre Bascov cu masina personala, un Peugeot 206, insa la o intersectie, din neatentie, nu a respectat indicatorul "cedeaza trecerea" si intra in coliziune cu o autoutilitara de salubritate ce se deplasa regulamentar. Impactul a produs mici avarii la aripa dreapta-fata a masinii conduse de judecatoare, autoutilitara neavand nimic. Este genul de accidente ce se produc cu miile in Romania. Din intamplare, la locul accidentului se afla un agent de circulatie, insa vazand ca este vorba de un accident minor, le recomanda sa mearga la politia comunitara din localitate.

am si eu o sursa din pitesti, dar nu mai detin yiar online ...veyi daca iti foloseste la ceva in yiarul tau

Raluca Nicula spunea...

Hobbitul, e de admirat ajutorul tau. Multumesc ;)