sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Cel mai scump, cel mai profitabil

Dap, exact aşa cum am ştiut imediat după ce l-am văzut, AVATAR a depăşit Titanicul la încasări, ajungând astfel nu numai la performanţa celui mai scump film din istorie, ci şi la a celui mai vizionat. Nu pot decât să mă bucur pentru asta. Când îi mai aud pe unii văitându-se că "vai, ce film e ăsta, câte filme culturale s-ar fi putut face cu banii respectivi", mi-e chiar silă. S-ar fi putut face, într-adevăr, vreo două, dar... câţi dintre locuitorii Planetei s-ar fi înghesuit să le vadă? Îmi place foarte mult la Avatar că promovează binele, frumosul, dragostea, având totodată şi o tentă eco.
Eu l-am văzut de două ori la Cinemacity, 3d, şi tot o să-mi cumpăr dvd-ul când va apărea. E un film pe care mi-aş dori să-l vadă şi copilul meu peste câţiva ani, pentru că ar avea ce să înveţe.

6 comentarii:

Steluta spunea...

Acum e sigur! Sunt singurul om de pe planeta care nu a vazut "Avatar".:D Promit ca merg sa-l vad dupa ce termin sesiunea!
P.S. Ma bucur ca iti place noul meu look! Sa stii ca ti-am urmat sfatul si am pus o alta culoare la titlu. Chiar m-am chinuit ieri sa vad care ar da mai bine da` nu reuseam sa-mi dau seama! :*

alexander spunea...

: nu am vazut inca filmul. pornesc sa-l vad din pozitie critica. de regula nu m-au impresionat filmele cu incasari enorme :) dar totusi o sa il vad, si sigur o sa spun cateva cuvinte.

gamalia spunea...

de doua ori? e clar. trebuie sa ma mai duc si eu o data.

Jackal spunea...

E frumos dar nu am zis wow de cateva ori dupa ce l-am vazut. Fiindca a fost 3D a plusat nr de vizualizari. Deasemena si pentru ca a fost adresat multor categorii de spectatori, a avut de toate.
Mi-a placut mai mult Sherlock Holmes la care am zis wow la finalul filmului. Fiecare cu genul lui preferat de film.

Raluca Nicula spunea...

@stelutza, du-te repede ca apoi nu-l mai prinzi la 3d si la calculator n-are acelasi farmec
@alexander, sa ma anunti cand scrii despre el, sunt curioasa ce impresie ti-a lasat
@gamalia, daca nu simti nevoia, n-o fa. Eu m-am dus a doua oara pentru ca stiam ca o sa-l vad cu alti ochi, o sa fiu mai mult atenta la detalii
@jackal, si mie mi-a placut Sherlok, dar Avatar m-a impresionat, e o diferenta :P

Pisica Roz spunea...

Mie nu mi s-a parut asa grozav. Efectele speciale sunt intr-adevar uimitoare, dar story-ul lasa mult de dorit.