vineri, 29 ianuarie 2010

Bloggerii cititori. Care este!

A trecut şi cea de-a nu-ştiu-câta întâlnire a clubului bloggerilor cititori (mai degrabă "discuţioşi" aş zice, că azi chiar n-am vorbit despre cărţi decât foarte, foarte puţin). Grupului nostru i s-a alăturat în această seară şi Remus Ştefan pe care mi-a făcut plăcere să-l cunosc aşa la o cafea şi-un 7up, că de ştiut îl ştiam din vedere. Mă bucur, Remus, că mi-ai onorat invitaţia, aşa că în continuare îi aşteptăm să-şi facă timp şi curaj să apară la Librăria mea şi pe domnii Cristian Cocea (cu tot cu pipă) şi Aurel Sibiceanu, zis Sibi.
Au mai povestit ce-au mai făcut, ce-au mai păţit Ema (complimentată pentru "mintea ascuţită"), Oana şi al său inegalabil soţ, Sorin, şi George Cernătescu, cel care s-a întors, precum fiul risipitor, la vechea platformă blogspot, renunţând la .net .
Dar n-au fost, şi eu le-am simţit lipsa, Ioana şi Dan aka "porumbeii blogosferei piteştene". Dane, vreau să ştii că am fost fată cuminte şi mi-am pregătit lecţia dată de tine, chiar am citit o povestire de Hesse şi anume "Gertrud" (faină, într-un post viitor o să spun câte ceva despre ea). Canguru şi Mişu Alexandrescu au avut şi ei, de asemenea, lucruri mai importante de făcut în această seară, treaba lor, dar eu tot le dau notă mică :P
Trebuie să mai spun că până data viitoare m-am pricopsit cu "Baletul mecanic" de la George şi că Oanei îi place de iubita mea pe care v-am prezentat-o tuturor în postul anterior.
Vă las în continuare cu nişte blitzuri :D

6 comentarii:

Adrian Enache spunea...

Eram sigur că întâlnirea e săptămâna viitoare! Acum îmi pare rău că am fost aşa de aiurit...
Mi-am trecut în agendă următoarea întâlnire, să nu uit.
Îmi cer scuze pentru că nu am venit!

Raluca Nicula spunea...

Te asteptam, Adi, pe 12 februarie ;)

hobbitul spunea...

e ceva ca va intalniti acolo in orasul de cacat in care s-a nascut cel mai mare cacat care are obiceiul sa intre in cel mai mare cacat pana dupa gatul mare care il poseda pentru ca se simte bine in cacat. ma refer la mutu
am fost la pitesti ... la tata lu mutu … sa plangem in grup, nu doar sa ne dopam

Bogdan Barbieru - hobbitul spunea...

raluca sper ca nu te-ai suparat cu afrimatia de mai sus

Raluca Nicula spunea...

Nu, Bogdan, stai linistit, oarecum iti impartasesc opinia :)

Bogdan spunea...

atunci hai sa ne bucuram