marți, 22 septembrie 2009

De ce m-aş uita la televizor?

Cel mai mult mă enervează la televiziuni, pe lângă emisiunile cu proşti, emisiunile aranjate cu proşti plătiţi. Am văzut că în ultimii ani e o adevărată modă să iei una bucată figurant fomist şi să-l pui să înjure, să facă pe blonda, să înşele şi să facă circ. Nu, sincer, ăştia chiar ne cred fraieri? Cineva îşi poate imagina că producţiile gen: Pariu că ştiu (am aflat astă-seară de existenţa respectivei), Trădaţi în dragoste sau alte tâmpenii regizate de-a fir a păr, par, chiar şi pentru o secundă, reale? Mult îşi mai subestimează aceşti producători targetul. Până şi mamaie s-a prins că ăia de la "Test de fidelitate sunt plătiţi", că blondele din show-ul de la Antena 1 nu sunt de fapt chiar atât de "blonde" (nu de alta, dar ar fi murit în primii ani de viaţă, rumegând cucută). Aşa că d-aia nu mă mai uit eu la televizor, n-am ce vedea şi nici ce învăţa! Deci, la ce bun?

4 comentarii:

Geocer spunea...

Tu te uiti numai la Arges TV, la emisiunile Emei :))

Raluca Nicula spunea...

@Geocer: Când spun că nu ma uit la televizor, mă refer la emisiuni. Ştirile le urmaresc mereu (deformaţie profesională) :)

Lucian spunea...

nu ma mai ui de mult timp la astfel de emisiuni, chiar sunt facute pentru prosti

Canguru' spunea...

Ia verifica-ti traficul, cred ca te-a citit Catalin Botezatu! La cateva ore dupa ce te-ai plans de protia din televiziuni, Botezatu l-a facut praf pe Capatos la emisiunea lui de aseara (miercuri seara). Daca n-ai vazut-o, ai pierdut ceva super-tare! Bravo Bote, jos cu pornografia si prostia din televiziuni!