luni, 23 noiembrie 2009

Ruşine!

Scriam odată că n-are rost să te pui cu cei proşti da' mulţi. Am retrăit aceste sentimente ieri, nu-mi cereţi să vă dau detalii pentru că, dacă o voi face, le voi încinge degetele celor în cauză şi vor arunca în mine cu înjurături chiar aici (nu de alta, dar alte cuvinte în stimabila lor limbă maternă n-au învăţat). Sunt dezamăgită profund. În sfârşit tinerii au ieşit ieri la vot, dar au ieşit fix degeaba. Încă o dată mi-e silă de România în care trăim.
Dar ştiţi care e partea interesantă? De abia ieri mi-am dat seama că n-am absolut nimic cu politicienii. Cu poporul român am ce am, el e responsabil de situaţia în care ne aflăm. De ce? Pentru că aceşti români se lasă căraţi în microbuze, se bucură la găleţi şi brichete, dau fuga la sarmale şi mici moca, sunt neinformaţi şi impasibili la soarta tuturor. Lor să le fie ruşine, spre ei ar trebui să îndreptăm tunurile. Nu spre politicieni!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Da si eu am avut acelasi sentiment profund de dezamagire. Am observat excesul de zel cu care votau prin gari sau fugeau la alte puncte speciale de vot, cum s-au umilit pentru patru ani de trai pentru 50 ron sau cine stie ce alt mizilic. Inca o data mi-am dat si eu seama ca traiesc printre niste oameni pe care nu te poti baza, care nu au mandrie si care sunt in stare sa-si saboteze propria natie.
Anca V.

Simion Cristian spunea...

Raluca, iti impartasesc supararea! Avem politicienii pe care ii meritam.

Oana spunea...

Da, Raluca, asta e adevarul. Avem un popor de prosti, curve si betivi. Astia suntem, ce dracu' sa facem? Eu incerc sa ma abtin din rasputeri. Mai bine tac.
P.S: Maine la film? Imi aduci si mie Foamea? Nu o gasesc :(

Geocer spunea...

Foamea? Nimeni n-o gaseste. Noroc ca o are Misu in biblioteca.

Raluca Nicula spunea...

Geocer, daca nu o gasesti, vorbeste cu Oana si poate, dupa ce o citeste, se milostiveste si cu tine acum in Postul Craciunului :D