vineri, 20 noiembrie 2009

Clubul bloggerilor (IV)

Întâlnirea a patra din cadrul clubului bloggerilor a fost una dintre cele mai reușite. Părerea mea. Poate și pentru că s-a desfășurat în același interval orar în care mai marii țării se confruntau de zor. Păcat că întâlnirea noastră n-a fost televizată, ar fi fost mai faină, zău.
Am citit cu toții "Indiciile anatomice" ale Oanei, ne-au plăcut, am motivat și de ce, am avut și întrebări, la care am primit răspunsuri (mare lucru e să stai față în față cu autorul cărții pe care ai savurat-o cu plăcere). Surpriza a venit cu siguranță în seara asta de la Mișu, care în sfârșit ni s-a alăturat. Mai are rost să vă mai spun ceva despre el? Îl cunoașteți. E ziarist, e blogger, e inteligent, citește mult și bine.
Au mai participat: Ioana, Geocer, Adi Enache, Ema, Alin, Canguru, Sorin, Dan Badea. După cum vedeți, suntem mai mulți cu fiecare întâlnire, lucru care mă bucură.
Pentru data viitoare avem de citit, la recomandarea mea, "Foamea" de Knut Hamsun și la recomandarea lui George - "Adam și Eva" de Liviu Rebreanu. Până atunci, poate reușim să ajungem și la Gaudeamus.
UPDATE: POZE AICI!

3 comentarii:

Canguru' spunea...

Raluca, si pozele? Ca am si acum blitz-uri in creier...

Raluca Nicula spunea...

Pozele nu le pot pune deocamdata ca eu acasa am net prin modem și merge foarte, foarte greu să le încarc. Le voi posta duminica de la serviciu :D

Alexandru Stirbu spunea...

Imi pare sincer rau ca n-am putut participa...mai ales ca m-am facut baiat serios, si scriu mai des pe
http://cemadoare.blogspot.com