luni, 2 noiembrie 2009

Gripa a intrat în campanie

Haideţi să discutăm puţin despre gripa porcină, vreţi? Ştiu că în ultima vreme vă asaltează media cu acest subiect panicos, aşa că încă un articol în plus nu strică, nu?
Problema e că de vreo câteva zile, gripa a căpătat proporţii mai mari, a devenit mai severă, mai înverşunată. Aş putea spune chiar că a intrat şi ea în campanie electorală: e peste tot la televizor, pe toate posturile, în toate ziarele, oamenii discută despre ea - ce-i drept, n-are încă afişe prin tot oraşul, dar cu siguranţă acest minim amănunt se va rezolva.
Care ar fi diferenţa majoră între gripa porcină şi candidaţii la prezidenţiale? Ambele categorii sunt blamate, hulite, nedorite. Numai că prima categorie tace şi face, în timp ce secunda promite şi... promite. În aceste condiţii, pe cine pariaţi în turul doi?

2 comentarii:

gamalia spunea...

Si ar mai fi ceva... Gripa are farmecul ei... mai glumim, mai una - alta... cu politicienii nu ai chef nici de glume.

Canguru' spunea...

Gripa porcina imi aduce aminte de gripa aviara. Alta scorneala cu priza la public. Culmea e ca oameni cu scaun la cap, precum colegii mei de la ziar, erau atat de panicati incat numai panica lor baga in sperieti juma' de oras. Un redactor sef in Pitesti, altul in Ploiesti, unu' pe la Timisoara si 4-5 in Bucuresti si gata pandemia, ba chiar apocalipsa! Unde nu-i minte...
Ce, a facut cineva ceva ca sa ne protejeze de gripa aviara? Si atunci de ce nu mai avem aviara de vreo 2-3 ani? Probabil ca gainile noastre de la tara isi sufla nasul in batiste de unica folosinta acum, de-aia am scapat de gripa aviara...