sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Hai la lansarea "Indiciilor anatomice"!

Oana Stoica Mujea, scriitoarea din Pitești (nu din București și nici din Satu Mare) își lansează marți, 10 noiembrie, ora 12, cartea "Indicii anatomice" în sala de conferințe a Bibliotecii Județene "Dinicu Golescu". Sunt invitați să participe, să asculte și să pună întrebări tineri de toate vârstele.
George Arion (da, celebrul) scrie cam așa despre Oana și despre volumul de față: "O investigație care pornește după ce, în diverse locații, se descoperă diverse "Indicii anatomice" - ochii, degetele, urechile, dinții unei victime. O detectivă, care suferă de agorafobie, și, ca și Lincoln Rhyme, din "Colecționarul de oase", își conduce ancheta din apartamentul său. Multe piste false, personaje reale printre personaje fictive, suspans. Dacă va mai scrie în acest gen, și la fel de bine, Oana Stoica Mujea are șansa de a deveni o Doamnă a romanului polițist românesc" (sursă), am încheiat citatul :)

6 comentarii:

Oana spunea...

Trebuia sa ma lasi din Satu Mare :)Multam fain!

Canguru' spunea...

Oau, Arion face comparatie cu "The Bone Collector"? E super-tare! Inseamna ca trebuie sa vad si eu filmul asta. Cum, nu s-a facut film la "Indicii anatomice"? Asta e, atunci trebuie sa citesc, din nefericire, cartea.
(am pus "din nefericire" doar pentru a evita cacofonia)

ioana spunea...

nu mai e la 11? e la 12? sunt confuza.

Oana spunea...

La 11 la Librarie, doar cu Luis, sa il luati la intrebari. Lansarea e tot la 12 si tot la Biblioteca.

Canguru' spunea...

Alarma! Culmea, ca tot vorbeam de el, dar filmul "The Bone Collector (Colectionarul de oase)" e in seara asta la ProTV!
NU RATATI FILMUL! - in cazul in care nu l-ati vazut inca...

Oana spunea...

Da, foarte bun film, excelenta carte inainte de film :D Si Indiciile nu au nici o legatura, ma rog, una mica ;)