joi, 14 mai 2009

Trăim în România și asta ne mănâncă toți nervii

Asta ajungem să spunem toți când vedem cum ridicolul este văzut ca firesc și nesimțirea ridicată la rang de sfințenie. Ce S.U.A? România a ajuns țara tuturor posibilităților! Adică doar aici criminalii sunt liberi, violatorii așijderea, în timp ce alții, care nu reprezintă nici pe departe un pericol, stau "la răcoare". Tot în spațiul carpato-danubiano-pontic, elevii se droghează, în unele cămine țiganii intră peste cei cazați acolo și nimeni nu are ce să le facă.
Asta e țara cu pensionari și tineri veșnic nemulțumiți, cu joburi plătite cu minimum pe economie pe cartea de muncă, țara în care toți sesizează că lucrurile nu-s normale, dar nimeni nu ia nicio măsură. Și asta pentru că cei pe care îi votăm ajung acolo unde vor și ce fac? Dau legi pe care mâine le anulează, mint ca să fie bine văzuți, iar când vine momentul să-și respecte promisiunile dau din colț în colț.
În România sistemul de învățământ se modifică în fiecare an! Justiția se schimbă de la o zi la alta! Ca să apuci un pat de spital și să fi tratat precum un pacient normal, trebuie să dai șpagă! Ca să mori, deasemenea ai nevoie de bani. Taxe s-au pus pe câte în lună și în stele, mai avem să plătim pentru aerul pe care-l respirăm! Așa că, țara asta nu ne mănâncă numai nervii. Trăim în România și asta ne mănâncă, la fel de bine, toți banii!

2 comentarii:

marius spunea...

ca bine zici, hai sa spun si eu:D ....Romania te urasc cu toata dragostea:D

Logatu spunea...

"Traim in Romania si trebuie sa o facem mai buna!'
Am citit asta undeva, dar nu mai stiu unde...