marți, 5 mai 2009

La mulţi ani, Argeş TV!

Ce făceam anul trecut pe vremea asta? Aveam emoţii. Nu ştiam cum va prinde atâta muncă, îmi era teamă de modul cum Argeş tv ar putea fi perceput de public. De ce? Pentru că era prima zi de emisie, după câteva săptămâni de traininguri şi stres. Au trecut de atunci 365 de zile... timp în care am mai crescut şi noi, echipa, şi ea, televiziunea. Nu suntem perfecţi, dar ne place să credem că perseverăm, odată cu experienţa şi cu noile provocări.
Am făcut parte din această echipă încă de la început. Nu ştiam cu ce se mănâncă televiziunea (nici cu ce se bea) înainte de a ajunge aici, dar am învăţat ca orice om care este pasionat de ceva şi se ambiţionează să facă totul ca la carte.
Iubesc Argeş TV, îmi plac oamenii care muncesc aici, sunt tineri, isteţi, cu perspectivă. Am trăit experienţe inedite şi interesante şi ăsta nu e decât începutul.
În concluzie, bilanţul meu anual este unul pozitiv. La mulţi ani tuturor colegilor, la mulţi ani tuturor argeşenilor (şi nu numai, poate) care urmăresc acest program!

2 comentarii:

dumis spunea...

La multi ani!
As avea si eu o intrebare : de ce targetul audientei sunt numai persoanele cu varsta de peste 30 de ani ?

Raluca Nicula spunea...

E indreptatita intrebarea ta, privind materialul. Dar te asigur ca nu doar acesta este publicul tinta. Iar targetul il poti determina vazand programele noastre. Ele nu se adreseaza doar persoanelor peste 30 de ani. Multumim pentru urare!