Treceți la conținutul principal

10 ani de bloguit, în casă nouă

D a, în decembrie se fac 10 ani de când sunt bloggeriță. Din cauza unor probleme apărute pe această platformă și mai ales pentru că simt că mă limitează oarecum, am ales să transfer conținutul pe wordpress. Așadar, șampania virtuală pentru un deceniu de blogging o vom desface împreună în casă nouă, adică AICI!

O, ce veste minunată!

Dacă v-aş spune că banii nu mă încălzesc, n-aţi crede. Dar eu vă spun (chiar dacă mi-am planificat deja ce o să fac cu ei). Am tresăltat văzând că unii cititori au crezut în PA-ul meu, am primit o dovadă că nu ar fi recomandat să mă opresc din scris. Cred că fiecare dintre noi cei care vrem să facem ceva cu frumoasele cuvinte, nu numai să le irosim, avem nevoie de acest imbold.
Le mulţumesc votanţilor mei şi îi felicit pe toţi participanţii. Am citit acolo nişte texte extraordinare! În continuare vă las cu PA-ul meu cel purtător de noroc, care a intrat cu #5 în concurs:
"Sunt un ceas de masă fericit. Ceea ce, pentru un anodin de condiţia mea, e o performanţă. În fiecare dimineaţă îi alung somnul, iar EA, drept răsplată, mă loveşte cu pumnul în cap. Şi tac. Şi rabd. Şi mai rău o doresc. Dar astăzi, astăzi neamul ceasornicelor, de la obelisc încoace, e invidios pe mine: m-a sărutat pe cadran şi mi-a spus: „Mai e puţin, Doamne, mai e puţin!”. Am vrut să îngheţ timpul şi să o ţin în faţa mea la infinit. N-am apucat. S-a îndepărtat cu viteza luminii spre uşă. Venise."
Îi mulţumesc şi Ioanei, pentru că de la ea am aflat de acest concurs. Ioana, dau o bere ;)

Comentarii

Geocer a spus…
Felicitari, Raluca. Deci e clar ca trebuie sa scrii mai des. Avea dreptate sotul tau sa te traga de maneca.
Aimée a spus…
De parca nu ai mai fi scris, daca nu ai fi castigat nimic la acest concurs! :)

Poate ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, ca doar ti s-a tot spus sa continui sa scrii! Vezi ca vreau si eu romanul, cand o sa apara, cu tot cu autograf! :D

Felicitari, draga mea! >:D<
EmaPirciu a spus…
Felicitari... neaparat sa mai scrii ...
papabembe a spus…
feriţi-vă la o parte! de la trilema la pulitzer nu e decât un pas. cred că trebuie să mă ocup să îmi fac costum pentru marea gală.
Raluca, să ne trăieşti şi să ne mai scrii, fie şi cărţi poştale de pe insula aia pe care o să o cumperi ptr Ema
Raluca Nicula a spus…
George, multumesc, intr-adevar a avut dreptate, poate o va face si in continuare :P
Crengu, ai reaparuuut! Multumesc pt cuvintele frumoase, mai e mult pana departe :P
Gamalia, tu ai fost prima care a zis ca ti-a placut textul, mi-ai purtat noroc
remus, esti inconfundabil! Tinuta obligatorie pentru Pulitzer: Costum verde-brotacel cu papion roz. :))
Mircea Popescu a spus…
Sa iesi a doua din 160 de lucrari nu-i de colea.

Felicitari!
Aimée a spus…
Pai n-am disparut nicaieri, am pastrat contul, am sters doar contul. :)
Aimée a spus…
Blogul, pardon. :)))
Raluca Nicula a spus…
Multumesc, Mircea Popescu!
Oana a spus…
Bravoooo, bravooo si felicitari. Stiam ca vei castiga ;)
Raluca Nicula a spus…
Oana, mersi! Data aviatoare poate participi si tu
Andreea a spus…
felictari ralu'! ai mult ce sa-ti spun, spor la scris in continuare si sa dea domnul sa ai cat mai multa inspiratie.pup
Alina a spus…
Felicitari, Ralu! Eu zic ca daca tie-ti place sa scrii, sa scrii. In general tot ce faci cu drag, faci bine. Si din ce in ce mai bine. Asta e credinta mea.
ioana a spus…
uau, felicitari, nu-mi dadusem seama ca ai castigat! ma bucur mult pentru tine. oricum ai fi aflat tu cumva, dar te tin minte cu berea aia :P
Raluca Nicula a spus…
Ioana, vineri, la club :D
Steluta a spus…
O, da, minunata veste! Felicitari, Ralu! Poate ne mai incanti cu scrierile tale si aici, pe blog!:)
Raluca Nicula a spus…
Stelu, ma bucur ca-ti plac scrierile mele! Cred ca o sa-mi rezerv mai mult timp si mai multa atentie pentru ele
Raluca Nicula a spus…
Ioana, stai ca era sa te fentez. Un campari era vorba sa-ti dau, nu o bere. My mistake! "Un campari pentru donsoara in mini, va rog!" (asa o sa sune comanda de vineri) :D
dumis a spus…
Felicitari!
Pe cand un roman ceva? :D
Raluca Nicula a spus…
dumis, nici eu nu stiu cine, ce , cand, cum
Indelible Bonobo a spus…
felicitari si multe alte castiguri in continuare! :)

Postări populare de pe acest blog

După deget

Acesta este noul trend în politica românească: datul după deget. Băsescu jură pe Biblie că "nu i-a dat un pumn în plex sau în faţă" copilului de la Ploieşti (aţi observat pesemne că nu a jurat că nu l-a lovit), Geoană s-a dus să se "relaxeze", cu o zi înainte de marea confruntare, acasă la mogulul Vântu. Între un preşedinte mincinos, agresiv, beţiv, manipulator, jucător, actor şi unul Prostănac, moale, influenţabil, care nu gândeşte cu propriul creier , pe cine aţi alege dacă aţi avea ghinionul de neşansă ca duminică să se organizeze alegeri?

CA SĂ fiu eu fericită...

În această dimineaţă m-am trezit foarte greu (de când mi-am pus draperii e numai noapte în dormitor). Am venit la serviciu, tonomatul mi-a livrat o cafea neobişnuit de amară. Am intrat pe bloguri, nimic să mă atragă. Numai Farmville mă mai tentează, acolo mai mulg o vacă, mai cultiv nişte floarea soarelui, mai stau pe o bancă, în mijlocul naturii... Şi trebuie să recunosc, viaţa asta îmi surâde tare mult. Parcă m-aş lua şi eu după draga de Simf şi să schimb confortul urban cu libertatea rurală. Mi-ar plăcea să muncesc la câmp, în loc să-mi distrug ochii la calculator şi creierii cu stres. Să mă trezesc în zori, să simt cum respiră natura şi să pornesc, doar cu un ulcior de apă proaspătă, la muncile ogoarelor. Iar seara, după atâta muncă, să mă răsfăţ cu o delicatesă culinară preparată din legumele şi fructele culese tot de mâna mea. Aşa că, bărbate drag, pune mâna şi schimbă Prima casă de la bloc cu cea de-a doua: de la ţară. Promit că învăţ să-ţi cos cămăşile de in rupte atunci când