luni, 15 februarie 2010

Veşti bune şi nebune

Aşa m-am iubit cu o gripă de Sfântul Valentin!... M-a ţinut în pat toată ziua. Noroc că amantul Bogdan Nicula m-a înţeles şi mi-a adus papa şi ceai la botu' calului, altfel nu ştiu ce m-aş fi făcut.
Că veni vorba despre Sfântul Valentin, am aceeaşi părere cu Alina, aşa că, decât să plictisesc cu aceeaşi idee, mai bine citiţi la ea.
În altă ordine dezordonată, vă mai îndemn încă o dată să citiţi recenziile de pe http://www.clubulbloggerilor.wordpress.com/, pentru că i-am făcut şi botezul lui Mişu Alexandrescu pe acest blog colectiv de opinii individuale :D Enjoy!
Încă ceva! Doamna Stoica Mujea, soţie, fiică, scriitoare, bloggeriţă are o veste extra pentru toţi fanii ei: "Parfumul văduvei negre" iese, în sfârşit!, de sub tipar în 9300 de exemplare. Dacă le vinde pe toate (ceea ce este mai mult ca sigur, după opinia mea), Oana noastră va face cinste mare la club (cred?!).

Este că v-am adus veşti bune... de salvare?
Acestea fiind zise, vă salut şi vă doresc o săptămână superbă, fără secreţii nazale apoase şi tuse seacă!

6 comentarii:

Bogdan spunea...

insanatosire rapida.
ps: poti modifica hobbitu.blogspot.com in hobbitu.ro, pentru ca m-am mutat in garsoniera mea

Raluca Nicula spunea...

Merci, Bogdan! Mă bucur că nu mai eşti "chiriaş". Să stăpâneşti sănătos garsoniera .ro :)

Bogdan spunea...

well, lol!, ce sexi pozezi :)
eu nu ma bucur ca imi iubeam tema de pe blogspot

Oana Stoica Mujea spunea...

Merciiii, Raluca!

dumis spunea...

Deci, pe asta trebuie neaparat sa o citesc. Vine vara, deci e perioada aia in care citesc multe romane politiste. Cum pot sa fiu primul care o cumpara?

Raluca Nicula spunea...

dumis, poate nu stiai ca "Parfumul..." este o carte cu crime si bloggeri. Multi bloggeri, printre care si pitesteanul Geocer.