marți, 16 februarie 2010

Recomandare: Blogul lui Alex Şerban

Sunt puţine site-uri şi bloguri la care mai am reacţii de genul "wow!" atunci când le descopăr. Majoritatea celor pe care le parcurg nu mă mai impresionează în mod deosebit, poate fiindcă m-am obişnuit, tot citindu-le, cu abordarea autorului, cu tipul său de scriitură. Dar aseară am găsit un blog deosebit. Original, spontan, creativ, inovator. Şi unde mai pui că este chiar al unui piteştean. Despre Alex Şerban este vorba.
Eu îl ştiu pe tip mai mult din auzite. La seminariile de fotografie şi tv, asistentul universitar Remus Cârstea ni-l descria ca pe un absolvent de perspectivă de care cu siguranţă vom mai auzi. Anii au trecut, facultatea aşijderea, iar pe Alex Şerban îl descopăr acum prin ceea ce face foarte bine.
Daţi click aici pentru blogul său. Mi-a plăcut în special materialul despre d-l Nicolae Bănică, actor al teatrului "Aşchiuţă"!Dacă v-au convins fotografiile lui, aflaţi că şi pe http://www.epitesti.ro/ mai puteţi găsi nişte instantanee reuşite din Piteşti, în cadrul rubricii: Cotloane d'ePiteşti. Sper că nu se supără că am abuzat şi eu aici de câteva creaţii d-ale sale :D

6 comentarii:

Alex Serban spunea...

E, cum sa ma supar, chiar iti multumesc!
:)

Raluca Nicula spunea...

:D

Anonim spunea...

Intru bucuria ochiului, a inimii si-a sufletului, incearca, Raluca, si http://www.cristianmovila.com/.
simf

dumis spunea...

Dupa a mea parere cred ca Alex e cel mai bun fotograf din oras. Si nu o spun pentru ca il cunosc sau doar pentru a-i face un compliment gratuit!

O spun cel mai sincer posibil. E mult mai talentat ca Eremia si pune mai mult suflet.

Raluca Nicula spunea...

dumis, sunt de acord cu tine cand spui ca Alex Serban pune mult suflet in fotografiile sale, se vede de la o posta chestia asta. Cat despre Eremia - nu stiu, nu cunosc :)

morarucostin spunea...

Comparatia e inutila, va referiti la doua lucruri diferite.. Important e ca exista initiativa si ca rezultatul este unul bun. Spor!