marți, 23 februarie 2010

Clasic românesc

A înnebunit lumea de tot, dar asta nu mai e o noutate pentru nimeni. Auzi, copiii bogaţi să nu mai primească alocaţii! Să beneficieze de acest drept doar sărmanii, că doar ei sunt copiii statului. Să vezi cât de eficientă va deveni de-acum producţia de rromi la hectar! Să nu mai mire pe nimeni că în câţiva ani vom ajunge minoritari în Rromânia (sau suntem demult?). Adică e rău să vrei să câştigi bani mai mulţi, să te îmbogăţeşti treptat şi să contribui în acest mod la dezvoltarea ţării? Păi dacă Statul îi încurajează pe săraci, hai să nu ne mai sinchisim să muncim, să stăm acasă şi să primim ajutoare sociale de la Boc. Clasic românesc.

5 comentarii:

Logatu spunea...

Si Basescu se mai plange ca 90% dintre romani asculta muzica romilor: manele...
A uitat ca in campania electorala a profitat de aceste preferinte muzicale.

Raluca Nicula spunea...

Logatu, sa nu uitam sa precizam ca insusi Basescu are apucaturi de manelist. Il da de gol limbajul.

Jackal spunea...

99% a zis.

Las ca sta toata lumea acasa sa faca puradei.

Geocer spunea...

Eu am scris un articol despre "Idiocracy" un film american care trateaza un astfel de subiect acum cca 1 an de zile. Il puteti citi aici

balinferi spunea...

Mi se pare corect să fie aşa! Doar trebuie pedepsiţi copii pentru greşelile părinţilor, dacă tata sau mama au avut nesimţirea de a face avere fără să intre în politică atunci copii lor trebuiesc scoşi în afara legii. Eu aş da legi personalizate, ca să fie clară treaba. Aş lua fiecare copil, m-as uita la el, apoi aş zice ( de exemplu)
- Popescu Gabriel, tu eşti încălţat, hainele nu-ţi sunt rupte şi peticite, ai toţi dinţii în gură, rahitic eşti dar nu ţi se văd încă toate coastele, aşa că nu-ţi trebuie alocaţie. Următorul.
Ciolănescu Marean, mătăluţă ai kilograme în plus ceea ce denotă un trai îndestulat. Cred că ai şi doi rinichi, vei dona unul în folosul comunităţii, mai exact al unchiului vărului soţiei mele.