sâmbătă, 21 martie 2009

Printre ştiri şi... "Printre portocali"

În acest sfârşit de săptămână sunt de serviciu. Nu-mi place să stau departe de EL pentru că weekend-ul este momentul când îl răsfăţ şi mă răsfaţă, când ne odihnim sau facem vizite, când ne rezervăm timp doar pentru noi. Aşa că printre scris, corectat şi vizualizat ştiri, încerc să fac şi lucruri care mă binedispun, care să-mi aducă aminte că e totuşi sfârşit de săptămână. Aşa se face că azi am dat o fugă până la librărie să văd ce noutăţi mai sunt. Într-un colţ mi-a stârnit atenţia un volum al lui Vicente Blasco Ibanez (autor pe care îl ador), şi anume "Printre portocali". Aşa că să nu mai spuneţi la nimeni că astăzi şi mâine, printre picături, o să încerc să răsfoiesc cartea şi să inspir puţin romantism. Nu strică, nu-i aşa?

5 comentarii:

Geocer spunea...

Nu pot decat sa-ti urez serviciu usor si spor la lectura.

Raluca Nicula spunea...

Mulţumesc, Geocer! :D

Jackal spunea...

Nici LUI nu-i place sa stea departe de EA, isi face de lucru sa treaca mai repede timpul ...

Raluca Nicula spunea...

@my Jackal: Acel "de lucru" nu include pipitze, nu? Diseară avem de discutat... :)) :*

Patris spunea...

Eu mi-am facut de lucru in Strand si printre sincroane si imagini, m-am bucurat de soare si aer curat, de catecul pasarelelor, de ratzele de pe lac si de cainii care alergau bucurosi sa aduca stapanilor mingea inapoi. O ora de plimbat prin parc mi-a incarcat bateriile pentru toata saptamana.

Povești din tastatură

Lupul

    #povestire, #madebyme Când eram mic, casele din Vânjoi îmi păreau niște ciuperci de piatră și cărămidă cu pălării țuguiate din tab...

Postări populare