duminică, 29 martie 2009

Cutremur!!!

Otv-ul nu se dezminte. Sub deviza: "Totul pentru audienţă, dar mai ales prostie cât cuprinde!" a mai apărut zilele acestea pe sticlă un profet ce-i calcă pe urme lui Nostradamus (asta susţine el, ucenicul). Un anume domn Istrate face mare tam-tam că i s-a arătat lui în neuronu sfrijit un cutremur în care vor muri 20 000 de oameni. Cataclismul se va produce în ţara noastră, într-o zi de sâmbătă, între orele 1 şi 3. Mai mult! Ce e într-adevăr SENZAŢIONAL! e că domnul acesta a prezis cutremurul din 1977, dar cui? sau când? (Nu cumva după ce s-a produs?). Păi atunci, să mă ierte Dumnezeu, n-om fi cu toţii prooroci?
Şi din câte ţin eu minte, un personaj asemenea, dacă nu acelaşi, s-a mai perindat cu ceva timp în urmă tot la Rahat TV, făcând aceleaşi prevestiri ieftine. Dar după ce a văzut că nu i-au ieşit pasenţele cu Cel de Sus, a dispărut o vreme din ochii tuturor. Între timp a avut prilejul să mai coacă vreo dudă de cataclism care FACE AUDIENŢĂ!. Adevăratul cutremur se petrece, după cum Istrate singur ne-o dovedeşte, în capul său. Ce păcat că scara Richter nu îl poate măsura. Şi asta pentru că prostia depăşeşte uneori tehnologia.

12 comentarii:

Anonim spunea...

pai vezi cum va repeziti sa denigrati,mentalitatile voastre sunt la fel de periculoase ca bomba atomica.e greu sa accepti ca pot exista oameni cu puteri paranormale.Ce zi e azi 25.04.'09?
A fost sau nu cutremur de 5.3 scara richter?Tipareste articolul la imprimata apoi fa hartia cocolos si inghite-o si fa asta de cate ori te apuca dorinta de a denigra.

Anonim spunea...

da...plm...azi e sambata...si uite ca a fost cutremur...nu cum a zis acel domn, dar a fost iar acum o saptamana -2 au zis specialistii ca nu vom avea un cutremur care sa il simtim ,cel putin nu in viitoarul apropiat .

Lara_schmidt@yahoo.com spunea...

Doamna Raluca, sunteti ironica aiurea in lipsa de prea multe informatii. NU e frumos sa jigniti pe nimeni .. si MAI ALES , pentru ca dnul Istrate a avut dreptate. Nu tin partea nimanui, tin cu respectul ! Dnul Istrare a scris pe unul din blogurile dumnealui ca : Sambata probabil va fi cutremur in jurul orei 20.00 si in jurul orei 02.00 . Azi, sambata, 25 aprilie, la ora 20.20 a fost cutremur .. Un sfat? Obrazul subtire doamna.. Mult succes

Anonim spunea...

Doamna Raluca,va rog sa nu mai jigniti oameni pe care nu-i cunoasteti,indiferent daca au sau nu in totalitate dreptate.
Un sfat...s-ar putea sa nu fie ultimul.Dupa cutremurul asta de 5,3 grade s-ar putea sa mai avem unul la noapte si sa faca vreo 20000 de victime

Anonim spunea...

Mai Raluca !
Pe tine de cate ori te-a zgaltait Dumnezeu, asa...pe neasteptate ?! Vezi ca o dadusi in bara.
Vai de capul tau !

Radu Tudor spunea...

Sunt de acord cu tine, Raluca. In goana dupa audienta, OTV-ul isi mai da din cand in cand "in petec", in cazul de fata invitandu-l pe domnul cu predictia de 20.000 de victime ! Aberatie si prostie intr-un singur om !

Anonim spunea...

Raluca,te-as intreba:
L-ai simtit si D-ta?
Desi Istrate-a gresit,
Sau poate c-a-inebunit,
Iata ca ne-a zgaltiit!
Daca nu te-ai speriat,
Sau poate erai in pat
Eu te rog ca altadat'
Nu te mai aventura
Sa mai scri asa ceva!

havamal spunea...

doama raluca(să folosesc şi eu termenii de adresare a fanilor otv) prezic că preziceţi bine!

havamal spunea...

ai* fanilor,vroiam să zic

Raluca Nicula spunea...

Stimaţi fani otevişti, ahtiaţi după prostii şi exagerări, vă rog frumos să vă păstraţi energia pentru comentariile de pe postul dvs preferat. V-a luat minţile Diaconescu ăsta, sincer!

Anonim spunea...

Raluca...stii cantecul lui Margineanu? ``Raluca..P...vine ca naluca?`` ei bine, asa vine si cutremurul..prezis sau nu. asa ca..spor la bani ;-))

Clisma Mentala spunea...

Eu zic sa ii dam un telefon lui Hancu sa vedem ce mai face .