Treceți la conținutul principal

10 ani de bloguit, în casă nouă

Da, în decembrie se fac 10 ani de când sunt bloggeriță. Din cauza unor probleme apărute pe această platformă și mai ales pentru că simt că mă limitează oarecum, am ales să transfer conținutul pe wordpress. Așadar, șampania virtuală pentru un deceniu de blogging o vom desface împreună în casă nouă, adică AICI!

Cutremur!!!

Otv-ul nu se dezminte. Sub deviza: "Totul pentru audienţă, dar mai ales prostie cât cuprinde!" a mai apărut zilele acestea pe sticlă un profet ce-i calcă pe urme lui Nostradamus (asta susţine el, ucenicul). Un anume domn Istrate face mare tam-tam că i s-a arătat lui în neuronu sfrijit un cutremur în care vor muri 20 000 de oameni. Cataclismul se va produce în ţara noastră, într-o zi de sâmbătă, între orele 1 şi 3. Mai mult! Ce e într-adevăr SENZAŢIONAL! e că domnul acesta a prezis cutremurul din 1977, dar cui? sau când? (Nu cumva după ce s-a produs?). Păi atunci, să mă ierte Dumnezeu, n-om fi cu toţii prooroci?
Şi din câte ţin eu minte, un personaj asemenea, dacă nu acelaşi, s-a mai perindat cu ceva timp în urmă tot la Rahat TV, făcând aceleaşi prevestiri ieftine. Dar după ce a văzut că nu i-au ieşit pasenţele cu Cel de Sus, a dispărut o vreme din ochii tuturor. Între timp a avut prilejul să mai coacă vreo dudă de cataclism care FACE AUDIENŢĂ!. Adevăratul cutremur se petrece, după cum Istrate singur ne-o dovedeşte, în capul său. Ce păcat că scara Richter nu îl poate măsura. Şi asta pentru că prostia depăşeşte uneori tehnologia.

Comentarii

Anonim a spus…
pai vezi cum va repeziti sa denigrati,mentalitatile voastre sunt la fel de periculoase ca bomba atomica.e greu sa accepti ca pot exista oameni cu puteri paranormale.Ce zi e azi 25.04.'09?
A fost sau nu cutremur de 5.3 scara richter?Tipareste articolul la imprimata apoi fa hartia cocolos si inghite-o si fa asta de cate ori te apuca dorinta de a denigra.
Anonim a spus…
da...plm...azi e sambata...si uite ca a fost cutremur...nu cum a zis acel domn, dar a fost iar acum o saptamana -2 au zis specialistii ca nu vom avea un cutremur care sa il simtim ,cel putin nu in viitoarul apropiat .
Lara_schmidt@yahoo.com a spus…
Doamna Raluca, sunteti ironica aiurea in lipsa de prea multe informatii. NU e frumos sa jigniti pe nimeni .. si MAI ALES , pentru ca dnul Istrate a avut dreptate. Nu tin partea nimanui, tin cu respectul ! Dnul Istrare a scris pe unul din blogurile dumnealui ca : Sambata probabil va fi cutremur in jurul orei 20.00 si in jurul orei 02.00 . Azi, sambata, 25 aprilie, la ora 20.20 a fost cutremur .. Un sfat? Obrazul subtire doamna.. Mult succes
Anonim a spus…
Doamna Raluca,va rog sa nu mai jigniti oameni pe care nu-i cunoasteti,indiferent daca au sau nu in totalitate dreptate.
Un sfat...s-ar putea sa nu fie ultimul.Dupa cutremurul asta de 5,3 grade s-ar putea sa mai avem unul la noapte si sa faca vreo 20000 de victime
Anonim a spus…
Mai Raluca !
Pe tine de cate ori te-a zgaltait Dumnezeu, asa...pe neasteptate ?! Vezi ca o dadusi in bara.
Vai de capul tau !
Radu Tudor a spus…
Sunt de acord cu tine, Raluca. In goana dupa audienta, OTV-ul isi mai da din cand in cand "in petec", in cazul de fata invitandu-l pe domnul cu predictia de 20.000 de victime ! Aberatie si prostie intr-un singur om !
Anonim a spus…
Raluca,te-as intreba:
L-ai simtit si D-ta?
Desi Istrate-a gresit,
Sau poate c-a-inebunit,
Iata ca ne-a zgaltiit!
Daca nu te-ai speriat,
Sau poate erai in pat
Eu te rog ca altadat'
Nu te mai aventura
Sa mai scri asa ceva!
havamal a spus…
doama raluca(să folosesc şi eu termenii de adresare a fanilor otv) prezic că preziceţi bine!
havamal a spus…
ai* fanilor,vroiam să zic
Raluca Nicula a spus…
Stimaţi fani otevişti, ahtiaţi după prostii şi exagerări, vă rog frumos să vă păstraţi energia pentru comentariile de pe postul dvs preferat. V-a luat minţile Diaconescu ăsta, sincer!
Anonim a spus…
Raluca...stii cantecul lui Margineanu? ``Raluca..P...vine ca naluca?`` ei bine, asa vine si cutremurul..prezis sau nu. asa ca..spor la bani ;-))
Clisma Mentala a spus…
Eu zic sa ii dam un telefon lui Hancu sa vedem ce mai face .

Postări populare de pe acest blog

Zăpă Strit - „Cavalerii mesei oltenești”

Pe masă - zaibăr, gogoși și prăjituri, de-ți plouă-n gură, nu alta. Pe scaune, lume multă ca la spectacolele lui Fuego. Atmosfera - destinsă și caldă. Oare ce se-ntâmplă aici? S-o da ceva gratis? Or fi tigăi la promoție? Mai ceva, muică! Se lansează Cavalerii mesei oltenești (august, 2017, Editura Smart Publishing)! Zăpă Strit a dat iar lovitura, după succesul volumului său de debut „Dau totul pentru un secret”!

 A venit lume din toată țara la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu”! Ba chiar, unii au lăsat răcoarea Londrei, pentru canicula Piteștiului, doar pentru a o vedea în carne și oase pe cea care le descrețește frunțile, în fiecare zi, cu textele ei savuroase, pline de umor. N-ai cum să n-o iubești pe Adriana - Zăpă Strit! N-ai cum! Ți se cuibărește acolo în inimă și nu mai pleacă nici cu procuratura! Și știți de ce? Pentru că Adriana scrie onest și sensibil, așa cum e ea. Cuvintele ei curg cu lejeritate, dându-i și cititorului încredere să se deschidă, să se asculte pe dinăuntru …

Frances Hodgson Burnett - "Grădina secretă"

Dacă aș fi psiholog, aș recomanda această carte în tratamentul depresiilor, și spun asta cu toată convingerea. Citind-o, vei simți cum încolțesc în tine dragostea de natură și de frumos, la fel cum o fac trandafirii și crinii din fascinanta grădină secretă.

Cartea, care este una pentru copiii de toate vârstele, prezintă povestea unei fetițe din India rămasă orfană după ce holera îi seceră pe toți cei apropiați, ea fiind nevoită să plece în Anglia, la conacul unchiului Archibald Craven. Odată ajunsă la Misselthwaite Manor, începe o minunată aventură pentru Mary Lennox. Aici, ea va descoperi un conac cu 100 de camere, majoritatea încuiate, dar și o grădină secretă ale cărei porți au fost ferecate în urmă cu 10 ani, după ce stăpâna a murit. Bineînțeles că firea curioasă nu o poate ține pe copilă departe de grădina secretă și de povestea ei. În scurt timp, Mary cea sălbatică și "foarte încăpățânată", care nu știa și nici nu voia să-și facă prieteni, se schimbă complet, devine mai…

Lupul

#povestire, #madebyme
Când eram mic, casele din Vânjoi îmi păreau niște ciuperci de piatră și cărămidă cu pălării țuguiate din tablă ruginită. Pe atunci, pe locul acesta de la poalele Munților Înalți, unde ceața se împrăștie ca dintr-un sac de făină cu fundul spart, eu mă aflam în grija bunicilor, Ila și Mălaie – doi bătrâni scunzi, cu fețele uscate, dar vioi și muncitori -  pentru că părinții mei munceau la un boier din satul învecinat și-și petreceau acolo mai tot timpul.


    O dată pe an, în concediul de iarnă, îmi fac curaj să-mi vizitez mama, pe care n-a fost chip s-o înduplec, după ce a murit tata, să se rupă de meleagurile natale pentru a o muta la mine, în apartamentul cu trei camere din București. Mama e aproape oarbă, iar medicul de la dispensarul din sat m-a anunțat telefonic că nu mai are mult de trăit. El spune că asta e cam ultima fază a diabetului zaharat de care suferă de peste douăzeci de ani. I-a spus-o și ei și i-am mai întărit și eu ultimatumul, dar degeaba, ea și ma…