duminică, 30 decembrie 2007

Gânduri, la cumpăna dintre ani

Aş fi putut să fac mai multe lucruri în 2007, dar nu le-am făcut, din diverse motive. Ar fi trebuit să fac mai mult bine, dar, din păcate, m-am limitat, chiar fără să vreau, la lucrurile mărunte şi nesemnificative. Nu a fost un an excepţional, dar nici unul pe care să-l ocolesc atunci când depăn amintiri frumoase.
2007 rămâne totuşi în sufletul meu ca anul când am primit un frumos inel... unul care străluceşte aparte... nu, nu e din diamante sau mai ştiu eu ce pietre, străluceşte datorită fericirii cu care-l port şi sincerităţii cu care mi-a fost oferit! E poarta spre o viaţă aşa cum am visat alături de cineva deosebit, care mi-a fost alături în toate clipele importante din viaţa mea (bune, dar şi dificile).
Pentru 2008, ce să-mi doresc, atât timp cât chiar am tot ce vreau? Poate... multă sănătate pentru mine, familia mea şi toţi cei apropiaţi sufletului meu... şi celorlalţi, de ce nu? Să fie toată lumea fericită în jurul meu! Să iau licenţa cu notă mare, să fiu în continuare iubită şi fericită, să se facă bunica mea bine. Ce-mi mai doresc? Să-i ţin alături doar pe aceia care îmi vor într-adevăr binele şi mă susţin (sau mă critică, desigur). Să nu mai pun atât la suflet răutăţile celor care nu merită...
2008 bate la uşa vieţilor noastre! Să stoarcem în cupa de şampanie de la miezul nopţii veselie, dragoste şi optimism!
LA MULŢI ANI, CU SPOR ŞI FERICIRE, VĂ DORESC DIN TOT SUFLETUL!!!

Niciun comentariu: