marți, 7 octombrie 2014

Aventuri din Grădina Secretă

Cu toții am visat la o grădină secretă în copilărie (eu mai visez și acum), un loc misterios, plin de flori și de fluturași, de zâne și de iarbă verde. Acum însă aveți ocazia să și intrați într-un astfel de loc, pentru că știu pe  cineva care va trage zăvorul de la porțile impunătoare, iar dincolo de scârțâitul lor, veți descoperi o lume de basm. 


Dacă v-am făcut curioși, să știți că asta am și vrut. Intrați în Grădina Secretă să vă desfătați cu aromele toamnei, să alergați desculți pe plajele însorite sărutate de albastrul infinitului sau să inspirați aerul înghețat al Babei Iarna.


Cercei, coliere, pandantive, inele, brățări și alte minuni colorate, dar mai ales, foarte bine realizate, au ieșit din două mâini dibace, animate de un suflet îndrăgostit de tot ce ne înconjoară. Merităm să fim frumoase, merităm să purtăm la gât propria noastră bucată de cer! 


 
Să-mi spuneți cum v-ați simțit în Grădina Secretă și ce flori ați cules :)

P.S.: Dacă v-a plăcut, dați un like și la pagina de facebook: www.facebook.com/gradina.secreta

2 comentarii:

Gaby spunea...

Dragă Raluca, "grădinarul" îţi mulţumeşte pentru stropii de suflet presăraţi în trecerea prin Grădina secretă! Să-ţi fie pasul şi cuvântul binecuvântate

Raluca Nicula spunea...

Plăcerea a fost de partea mea :)