duminică, 9 august 2009

Trăiască Partidul Comunist!

Lotul permiselor e liber. "Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis eliberarea din arest a fostului şef al Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto Argeş, Codruţ Gheorghe Vlăsceanu şi adjunctului său, Vasile Voinea, precum şi a altor şapte persoane care au fost arestate în dosarul Permiselor din Argeş, judecătorii acceptând recursul făcut de avocaţii acestora împotriva prelungirii măsurii arestării preventive în acest caz. În arest vor rămâne, însă, Aurelian Rădoi şi Virgil Ioniţă, subofiţeri, Paul Mandu, inginer de sistem, şi Eduard Constantin Dumitrescu, Florin Mircea Silveanu şi Marius Epure. Lotul a fost arestat în luna iunie a anului trecut" (epiteşti.ro)
Aşadar, oamenii care au luat mită la greu şi le-au dat permise unor analfabeţi care au ucis oameni nevinovaţi pe şoselele din România sunt liberi. Lotul Penescu însă, a fost transferat la Penitenciar şi toate cererile de liberare sub control judiciar au fost respinse (doar lui Libertatu i s-a acceptat).
Cum vine asta, vă puteţi întreba la fel ca mine... Păi, hai să vedem. Din toată mascarada asta reiese că Penescu a făcut un genocid. A ucis cu sânge rece oameni, i-a jefuit, le-a dat în cap, i-a schingiuit, i-a supus la cazne inimaginabile şi pentru toate aceste acte de teroare trebuie ţinut departe de lume, fiind un adevărat pericol. Adică, mai înţelege cineva de ce, după ce a fost înaintat rechizitoriul, mai stă la Penitenciar? Ce mai poate influenţa? Şi cum, având în vedere că aşa zisa libertate i-ar fi vegheată îndeaproape de cineva?
Cred cu tărie în continuare că ceea ce i se întâmplă lui Cornel Penescu şi tuturor celor din “lotul” său este un ABUZ. Ar fi păcat ca apropiaţii lor să nu se unească şi să nu apeleze la CEDO. Nu e posibil aşa ceva. În ce Românie trăim? Nu cumva ne-am întors la anii 80?

Un comentariu:

Vasile Andreica spunea...

mda. si ce pedeapsa ar merita Becali atunci? iradiere lenta intr-o camera inchisa?