Treceți la conținutul principal

10 ani de bloguit, în casă nouă

D a, în decembrie se fac 10 ani de când sunt bloggeriță. Din cauza unor probleme apărute pe această platformă și mai ales pentru că simt că mă limitează oarecum, am ales să transfer conținutul pe wordpress. Așadar, șampania virtuală pentru un deceniu de blogging o vom desface împreună în casă nouă, adică AICI!

Cutremur!!!

Otv-ul nu se dezminte. Sub deviza: "Totul pentru audienţă, dar mai ales prostie cât cuprinde!" a mai apărut zilele acestea pe sticlă un profet ce-i calcă pe urme lui Nostradamus (asta susţine el, ucenicul). Un anume domn Istrate face mare tam-tam că i s-a arătat lui în neuronu sfrijit un cutremur în care vor muri 20 000 de oameni. Cataclismul se va produce în ţara noastră, într-o zi de sâmbătă, între orele 1 şi 3. Mai mult! Ce e într-adevăr SENZAŢIONAL! e că domnul acesta a prezis cutremurul din 1977, dar cui? sau când? (Nu cumva după ce s-a produs?). Păi atunci, să mă ierte Dumnezeu, n-om fi cu toţii prooroci?
Şi din câte ţin eu minte, un personaj asemenea, dacă nu acelaşi, s-a mai perindat cu ceva timp în urmă tot la Rahat TV, făcând aceleaşi prevestiri ieftine. Dar după ce a văzut că nu i-au ieşit pasenţele cu Cel de Sus, a dispărut o vreme din ochii tuturor. Între timp a avut prilejul să mai coacă vreo dudă de cataclism care FACE AUDIENŢĂ!. Adevăratul cutremur se petrece, după cum Istrate singur ne-o dovedeşte, în capul său. Ce păcat că scara Richter nu îl poate măsura. Şi asta pentru că prostia depăşeşte uneori tehnologia.

Comentarii

Anonim a spus…
pai vezi cum va repeziti sa denigrati,mentalitatile voastre sunt la fel de periculoase ca bomba atomica.e greu sa accepti ca pot exista oameni cu puteri paranormale.Ce zi e azi 25.04.'09?
A fost sau nu cutremur de 5.3 scara richter?Tipareste articolul la imprimata apoi fa hartia cocolos si inghite-o si fa asta de cate ori te apuca dorinta de a denigra.
Anonim a spus…
da...plm...azi e sambata...si uite ca a fost cutremur...nu cum a zis acel domn, dar a fost iar acum o saptamana -2 au zis specialistii ca nu vom avea un cutremur care sa il simtim ,cel putin nu in viitoarul apropiat .
Lara_schmidt@yahoo.com a spus…
Doamna Raluca, sunteti ironica aiurea in lipsa de prea multe informatii. NU e frumos sa jigniti pe nimeni .. si MAI ALES , pentru ca dnul Istrate a avut dreptate. Nu tin partea nimanui, tin cu respectul ! Dnul Istrare a scris pe unul din blogurile dumnealui ca : Sambata probabil va fi cutremur in jurul orei 20.00 si in jurul orei 02.00 . Azi, sambata, 25 aprilie, la ora 20.20 a fost cutremur .. Un sfat? Obrazul subtire doamna.. Mult succes
Anonim a spus…
Doamna Raluca,va rog sa nu mai jigniti oameni pe care nu-i cunoasteti,indiferent daca au sau nu in totalitate dreptate.
Un sfat...s-ar putea sa nu fie ultimul.Dupa cutremurul asta de 5,3 grade s-ar putea sa mai avem unul la noapte si sa faca vreo 20000 de victime
Anonim a spus…
Mai Raluca !
Pe tine de cate ori te-a zgaltait Dumnezeu, asa...pe neasteptate ?! Vezi ca o dadusi in bara.
Vai de capul tau !
Radu Tudor a spus…
Sunt de acord cu tine, Raluca. In goana dupa audienta, OTV-ul isi mai da din cand in cand "in petec", in cazul de fata invitandu-l pe domnul cu predictia de 20.000 de victime ! Aberatie si prostie intr-un singur om !
Anonim a spus…
Raluca,te-as intreba:
L-ai simtit si D-ta?
Desi Istrate-a gresit,
Sau poate c-a-inebunit,
Iata ca ne-a zgaltiit!
Daca nu te-ai speriat,
Sau poate erai in pat
Eu te rog ca altadat'
Nu te mai aventura
Sa mai scri asa ceva!
miru be a spus…
doama raluca(să folosesc şi eu termenii de adresare a fanilor otv) prezic că preziceţi bine!
miru be a spus…
ai* fanilor,vroiam să zic
Raluca Nicula a spus…
Stimaţi fani otevişti, ahtiaţi după prostii şi exagerări, vă rog frumos să vă păstraţi energia pentru comentariile de pe postul dvs preferat. V-a luat minţile Diaconescu ăsta, sincer!
Anonim a spus…
Raluca...stii cantecul lui Margineanu? ``Raluca..P...vine ca naluca?`` ei bine, asa vine si cutremurul..prezis sau nu. asa ca..spor la bani ;-))
Clisma Mentala a spus…
Eu zic sa ii dam un telefon lui Hancu sa vedem ce mai face .

Postări populare de pe acest blog

După deget

Acesta este noul trend în politica românească: datul după deget. Băsescu jură pe Biblie că "nu i-a dat un pumn în plex sau în faţă" copilului de la Ploieşti (aţi observat pesemne că nu a jurat că nu l-a lovit), Geoană s-a dus să se "relaxeze", cu o zi înainte de marea confruntare, acasă la mogulul Vântu. Între un preşedinte mincinos, agresiv, beţiv, manipulator, jucător, actor şi unul Prostănac, moale, influenţabil, care nu gândeşte cu propriul creier , pe cine aţi alege dacă aţi avea ghinionul de neşansă ca duminică să se organizeze alegeri?

O, ce veste minunată!

Am câştigat locul II la concursul de proză arhiscurtă organizat de Mircea Popescu (Trilema) şi, odată cu el, 200 RON. Dacă v-aş spune că banii nu mă încălzesc, n-aţi crede. Dar eu vă spun (chiar dacă mi-am planificat deja ce o să fac cu ei). Am tresăltat văzând că unii cititori au crezut în PA-ul meu, am primit o dovadă că nu ar fi recomandat să mă opresc din scris. Cred că fiecare dintre noi cei care vrem să facem ceva cu frumoasele cuvinte, nu numai să le irosim, avem nevoie de acest imbold. Le mulţumesc votanţilor mei şi îi felicit pe toţi participanţii. Am citit acolo nişte texte extraordinare! În continuare vă las cu PA-ul meu cel purtător de noroc, care a intrat cu #5 în concurs: "Sunt un ceas de masă fericit. Ceea ce, pentru un anodin de condiţia mea, e o performanţă. În fiecare dimineaţă îi alung somnul, iar EA, drept răsplată, mă loveşte cu pumnul în cap. Şi tac. Şi rabd. Şi mai rău o doresc. Dar astăzi, astăzi neamul ceasornicelor, de la obelisc încoace, e invidios pe m

CA SĂ fiu eu fericită...

În această dimineaţă m-am trezit foarte greu (de când mi-am pus draperii e numai noapte în dormitor). Am venit la serviciu, tonomatul mi-a livrat o cafea neobişnuit de amară. Am intrat pe bloguri, nimic să mă atragă. Numai Farmville mă mai tentează, acolo mai mulg o vacă, mai cultiv nişte floarea soarelui, mai stau pe o bancă, în mijlocul naturii... Şi trebuie să recunosc, viaţa asta îmi surâde tare mult. Parcă m-aş lua şi eu după draga de Simf şi să schimb confortul urban cu libertatea rurală. Mi-ar plăcea să muncesc la câmp, în loc să-mi distrug ochii la calculator şi creierii cu stres. Să mă trezesc în zori, să simt cum respiră natura şi să pornesc, doar cu un ulcior de apă proaspătă, la muncile ogoarelor. Iar seara, după atâta muncă, să mă răsfăţ cu o delicatesă culinară preparată din legumele şi fructele culese tot de mâna mea. Aşa că, bărbate drag, pune mâna şi schimbă Prima casă de la bloc cu cea de-a doua: de la ţară. Promit că învăţ să-ţi cos cămăşile de in rupte atunci când