duminică, 7 iunie 2009

Pentru cei care sunt împotriva votării

Așa, și? Sunteți ofuscați că se duce EBA la Bruxelles? Îndrăzniți să vă simțiți ofensați din această cauză? În locul vostru, mai bine aș sta în banca mea. Nu v-ați deranjat să vă deplasați până la secția de votare, dar continuați să acuzați, să blamați, să vă plângeți! Plângeți în continuare, oameni buni, cu lacrimi de crocodil, sau scărpinați-vă în dos cum faceți de obicei, căci spre dezastru se îndreaptă țara.
Am tot auzit zilele astea replica tinerilor: ''Nu merg la vot că n-am cu cine să votez, nu e niciunul bun pentru mine". Și în timp ce oameni ca ei preferau să stea pe terasă, să meargă la bazin, la munte, la mare, la distracție și îi durea fix undeva de restul lumii, alții, inconștienți și dezinformați, mergeau în ciomag la secția de votare și făceau ce? Asta! Dar cine se trezește apoi cu pretenții? Cine se răscoală împotriva sistemului văitându-se și hulind? Ăla care în loc de ștampilă a ținut în mâna dreaptă... un Tuborg. Ăla care, practic, e un nul social. Fugiți în Italia și Spania, în America sau unde vedeți cu ochii. Pentru că, știți ceva? Nu România e nașpa pentru voi, voi sunteți prea varză pentru România. Hai pa!

5 comentarii:

gamalia spunea...

Hai, nu fi suparata. Se mai intampla, mai ales cand tati e presedinte ...

Geocer spunea...

Eu am lansat o noua ipoteza : la cum vorbeste ea romaneste, pare mai degraba fiica lui Vanghelie !

Raluca Nicula spunea...

Eba e cea a carei prezenta in P.E. ma deranjeaza mai putin decat cele ale lui Becali si Vadim. Ne ducem de rapa. Cand i-or vedea expertii de prin alte tari pe cioban si pe crizat... Dar repet, asa se intampla cand procentul votantilor de la tara il depaseste pe cel al alegatorilor de la oras. Acestia din urma se baricadeaza sub replica: "N-am cu cine sa votez!" Ce lejer e, nu? Plus ca eu am vazut pe listele de la Europarlamentare oameni care chiar au habar cu ce se mananca politica externa, care chiar isi fac foarte bine treaba. Nu acelasi lucru pot spune despre candidatii la Prezidentiale. De acolo chiar n-am pe cine sa aleg, dar tot ma duc la vot.

Geocer spunea...

Ia-ai vazut ieri la TV pe cei doi ce formeaza cuplul comic "Crestini si patrioti"? Erau tare mandri de ei si de isprava pe care au facut-o.

marius spunea...

pe mine unul nu ma intereseaza cine a iesit...tot acceasi cacialma o fac si astia:)