Treceți la conținutul principal

10 ani de bloguit, în casă nouă

D a, în decembrie se fac 10 ani de când sunt bloggeriță. Din cauza unor probleme apărute pe această platformă și mai ales pentru că simt că mă limitează oarecum, am ales să transfer conținutul pe wordpress. Așadar, șampania virtuală pentru un deceniu de blogging o vom desface împreună în casă nouă, adică AICI!

Uite-o că nu e!

sursă foto
Fenomene paranormale se mai întâmplă prin Piteştiul ăsta cel plin de evenimente. După ce municipalitatea a hotărât să marcheze locul (nu teritoriul) fostei biserici Sfântul Nicolae cu ceas, minunea kitchsoasă n-a durat decât un pic. Acum, dacă treceţi prin zonă, n-o să mai vedeţi macheta cea cu turle de forma mămăligilor. Totul a dispărut. Să fie asta pentru că primarul şi-o fi dat seama că în loc să readucă în atenţie fostul monument, mai rău îi face de râs amintirea? Sau s-o fi gândit că înălţimea machetei o egalează pe cea a... Bocului?
Oricum ar fi, e bine că nu mai e!
Sau poate participă la emisiunea aia, Pimp my... kitsch! Doamne ajută!

Comentarii

papabembe a spus…
biserica e la loc sigur şi ultrasecret, adăpostită într-o bază militară de care nu ştie nimeni.
autorul faptei este chiar cel care a avut măreaţa idee a minusculului proiect (sau invers).
lucrarea de traforaj îşi caută acoperiş nou de cupru, că cel vechi s-a deteriorat. în acest sens, au fost contractaţi doi ţigani cazangii, care îşi vor pune mustăţile şi pălăriile la contribuţie şi vor restaura acoperişul, turlele, instalaţia electrică, de aer condiţionat şi de canalizare a monumentului istoric, care, alături de alte kitchioase, face faima oraşului nostru peste hotare.
eu am donat deja un sul de liţă.
Logatu a spus…
Va fi refacuta. Gratis. ;)
Geocer a spus…
Stiu ca o acoperisera cu o husa. Acum au luat-o de tot de-acolo?
EmaPirciu a spus…
Am inteles ca vrea sa refaca acoperisul... Sa nu mai semene cu cazanul in care face mamaie tuica.
simf a spus…
vocile din capul lui remus mi-au transmis asa: acum nu se mai demoleaza biserici, ci se iau cu totul!
Andreea Lazar a spus…
Am vazut ca si tu ai piese preferate in postul de mai jos,poate ma ajuti sa strangem cateva piese care "ne inmoaie de tot",te astept pe blogul meu.
Andreea.
Raluca Nicula a spus…
papabembe, eu cred ca ideea a fost buna, numai ca n-a fost pusa in practica asa cum trebuia;
Logatu, asa se aude pe la Mioveni? :P
Geocer, pai da!
Gamalia, cata dreptate ai, chiar semanau cu ce ai zis tu :))
simf, :))
ArgesForum a spus…
Bine ca am scapat de ea. S-o tina primarul al el in vitrina.
Mişu a spus…
Gata, au luat-o de acolo! Yupiii! Să mai spună lumea că vorba scrisă n-are putere!
COSTI a spus…
Centrul Pitestiului a fost vaduvit (in sfarsit) de prezenta acestei "minunatii". Poporul, de fel nepretentios la valorile estetice, nu a pierdut ocazia de a se trage in poza cu kitsch-ul pe fundal. Altii, afectati de simbolistica, se inchinau cu piosenie ca la o catedrala. Am vazut si cativa tigani facandu-si calcule, in timp ce sorbeau din ochi sclipirea ridicolului acoperis din cupru...

Postări populare de pe acest blog

După deget

Acesta este noul trend în politica românească: datul după deget. Băsescu jură pe Biblie că "nu i-a dat un pumn în plex sau în faţă" copilului de la Ploieşti (aţi observat pesemne că nu a jurat că nu l-a lovit), Geoană s-a dus să se "relaxeze", cu o zi înainte de marea confruntare, acasă la mogulul Vântu. Între un preşedinte mincinos, agresiv, beţiv, manipulator, jucător, actor şi unul Prostănac, moale, influenţabil, care nu gândeşte cu propriul creier , pe cine aţi alege dacă aţi avea ghinionul de neşansă ca duminică să se organizeze alegeri?

O, ce veste minunată!

Am câştigat locul II la concursul de proză arhiscurtă organizat de Mircea Popescu (Trilema) şi, odată cu el, 200 RON. Dacă v-aş spune că banii nu mă încălzesc, n-aţi crede. Dar eu vă spun (chiar dacă mi-am planificat deja ce o să fac cu ei). Am tresăltat văzând că unii cititori au crezut în PA-ul meu, am primit o dovadă că nu ar fi recomandat să mă opresc din scris. Cred că fiecare dintre noi cei care vrem să facem ceva cu frumoasele cuvinte, nu numai să le irosim, avem nevoie de acest imbold. Le mulţumesc votanţilor mei şi îi felicit pe toţi participanţii. Am citit acolo nişte texte extraordinare! În continuare vă las cu PA-ul meu cel purtător de noroc, care a intrat cu #5 în concurs: "Sunt un ceas de masă fericit. Ceea ce, pentru un anodin de condiţia mea, e o performanţă. În fiecare dimineaţă îi alung somnul, iar EA, drept răsplată, mă loveşte cu pumnul în cap. Şi tac. Şi rabd. Şi mai rău o doresc. Dar astăzi, astăzi neamul ceasornicelor, de la obelisc încoace, e invidios pe m

CA SĂ fiu eu fericită...

În această dimineaţă m-am trezit foarte greu (de când mi-am pus draperii e numai noapte în dormitor). Am venit la serviciu, tonomatul mi-a livrat o cafea neobişnuit de amară. Am intrat pe bloguri, nimic să mă atragă. Numai Farmville mă mai tentează, acolo mai mulg o vacă, mai cultiv nişte floarea soarelui, mai stau pe o bancă, în mijlocul naturii... Şi trebuie să recunosc, viaţa asta îmi surâde tare mult. Parcă m-aş lua şi eu după draga de Simf şi să schimb confortul urban cu libertatea rurală. Mi-ar plăcea să muncesc la câmp, în loc să-mi distrug ochii la calculator şi creierii cu stres. Să mă trezesc în zori, să simt cum respiră natura şi să pornesc, doar cu un ulcior de apă proaspătă, la muncile ogoarelor. Iar seara, după atâta muncă, să mă răsfăţ cu o delicatesă culinară preparată din legumele şi fructele culese tot de mâna mea. Aşa că, bărbate drag, pune mâna şi schimbă Prima casă de la bloc cu cea de-a doua: de la ţară. Promit că învăţ să-ţi cos cămăşile de in rupte atunci când