vineri, 23 octombrie 2009

Clubul bloggerilor (II)

Ne-am văzut şi pentru a doua oară... cu unii în minus şi alţii în plus faţă de data trecută (Canguru a fost în trecere şi ne-a făcut cunoştinţă cu îngeraşul lui de fetiţă, Erica, iar Adi Enache a venit hotărât să recupereze tot ce a pierdut la prima întâlnire). În schimb, Loredana a lipsit.
"Atac în bibliotecă" a fost o carte care mi-a plăcut foarte mult (recomandată la prima ediţie de Dumis care, de asemenea, n-a fost cu noi): suspansul, umorul de calitate şi personajele m-au ţinut mereu în priză, m-au făcut să realizez că îmi place romanul poliţist (deşi până la Arion nu mai citisem nimic de gen -deh!, idei preconcepute!). Oana ne-a anunţat că pe 10 noiembrie îşi va lansa Indiciile anatomice şi la Piteşti (la cererea fanilor din această comunitate, evident!). Pe lângă asta tot ea, scriitoarea celebră şi fără fiţe, ne-a recomandat "Sex cu femei", la toţi, pentru data viitoare. Partea masculină a părut încântată, iar partea feminină... şi mai şi. Geocer ne-a luat rapid la întrebări, doar ca să verifice dacă am citit şi să ne pună totodată la încercare ţinerea de minte şi agilitatea (eu, după vreo 9 ore de muncă asiduă, nu mai aveam nici una, nici alta, aşa că i-am făcut în ciudă). Ema, care nu mai e blondă, ci şatenă, a avut rol de povestitor. Ioana ne-a recomandat pentru data viitoare: "Cronica unei morţi anunţate" de Gabriel Garcia Marquez". Adrian Enache (nu al Iulianei Marciuc) ne-a vorbit şi ne-a pozat. Eu am fost cam obosită şi mai mult am ascultat (îmi revin, nu-i problemă). Şi cam atât, pe scurt.
Restul dezbaterii nu-l fac public, doar aşa ca să vă fac curioşi. Dar a fost mişto, zău!
Poze aici!
A! Şi mulţumim Zahanaua lui Max pentru găzduire, totodată Oanei şi maşinii ei pentru ştiu ele ce.

11 comentarii:

Geocer spunea...

Tiii, nici nu observasem ca Ema nu mai e blonda ! Tocmai vroiam sa scriu ca am baut o bere blonda ca Ema si inca una bruna ca Oana. Si as fi adaugat ca data viitoare voi cere una satena ca sa nu te superi nici tu, nici Ioana. Acum ce ma fac?

Loredana spunea...

Offff! Promit că voi face o cerere de învoire şi o voi publica pe blog. M-am încurcat în zile. Pentru mine ieri a fost sâmbătă şi abia seara am aflat că-i vineri. Probabil pare absurd, dar mi se întâmplă foarte des să fiu într-o altă zi şi să mă aducă altcineva cu picioarele pe pământ... Îmi făcusem şi tema :(... Dar nu ştiam că s-a schimbat locaţia. Oare trăiesc eu pe altă lume? Zi faină să ai!

Canguru' spunea...

Aşa cum bănuiam, Erika doar s-a prefăcut că îi este somn, m-a chinuit aseară până la 1 jumate noaptea. Chiar dacă nu am stat decât foarte puţin, am remarcat grupul ca fiind unul foarte interesant, fiecare cu personalitatea şi particularităţile lui, abia aştept să mă integrez şi să vă cunosc mai bine. Bravo Raluca pentru ideea iniţială şi pentru perseverenţă!

Geocer spunea...

Lasa Canguru'le ca eu am inteles : te-ai tirat ca sa nu dai o bere. Data viitoare e randul meu sa ma invoiesc ca sa n-o beau !

Canguru' spunea...

Din câte am văzut, următoarea întâlnire e de Sf. Mihail și Gavril. Pentru mine nu-s probleme, vă aștept și fac eu cinste, că în câteva zile sărbătoresc o cifră rotundă: ajung la jumătatea vieții! Sper să nu lipsească nimeni!

@ Geocer
Ha, ha... Adevărul e că nu aveam prea mulți lei la mine, aveam vreo mie și ceva de euro!

Raluca Nicula spunea...

@Geocer: am vazut ca-ti plac berile blonde :))
@Loredana: te asteptam data viitoare si ca sa nu se mai intample confuzia aia, te voi anunta in ziua respectiva ;)
@Canguru: multumesc frumos. Te asteptam si pe tine data viitoare. La multi aaaaani!!!

Oana spunea...

O sa ne tot multumim unii altora pana ne vom plictisi, renuntam la multumiri? plzzzz:D

Canguru' spunea...

Oana, mulţumesc pentru cafea şi capuccino! :P

Geocer spunea...

Aha, am uitat: Oana, multumesc pentru berea blonda.

Raluca Nicula spunea...

Ca tot veni vorba, multumesc Geocer pentru Dr. Pepper! :))

Geocer spunea...

Habar n-aveam ca exista acel Dr. Pepper. Data viitoare vin cu masina ca sa-l gust si eu.
Si pentru ca veni vorba de masina : multumesc Ralucai si sotului ei ca m-au luat cu masina pana acasa. :))