luni, 15 martie 2010

Sărumâna, bună ziua!...,

... bine aţi venit la conferinţa de presă a Partidului Jos Prostia! Cine suntem noi? Suntem nişte tineri care am votat la prezidenţialele din 2009, dar care n-am avut câştig de cauză în faţa maşinăriilor de vot animate de mecanismul pur românesc al furtişagului, al brichetelor şi al găleţilor. Am asistat la un adevărat circ atât pe stradă, unde am văzut mai multe panouri cu antireclame decât fire de iarbă, cât şi la televizor, unde unii jurnalişti s-au dat cu marinarul pe faţă, uitând de principiile echidistanţei şi ale obiectivităţii. Tot noi suntem aceia care nu mai dăm un ban pe facultăţile româneşti, care au devenit în cele mai multe cazuri doar o bandă rulantă de livrat diplome. Tot noi vedem că preşedintele nostru se transformă pe zi ce trece într-un dictator şi nimeni nu are ce face, că românii sunt prostiţi pe faţă şi prin spate, că industria este extraproductivă, dar lipseşte cu desăvârşire, în sfârşit, că România devine o mare piaţă de desfacere... şi atât.
Dacă şi voi aveţi aceleaşi simţăminte ca noi, tinerii neluaţi în seamă, atunci înscrieţi-vă în partidul nostru ipotetic. Avem nevoie de membri, avem nevoie de oameni cu iniţiativă. Cotizaţia lunară este de 0 lei, adică echivalentul proiectelor anticriză valabile ale Guvernului actual.
update: NU CONFUZIONAŢI! Fundalul nu aparţine Partidului Democrat Liberal! PDL-ul de faţă se traduce prin Pui De Lei! Tot noi suntem şi ăştia. Votaţi-ne!!!

10 comentarii:

papabembe spunea...

şi eu, şi eu....
tovarăşa, vreau şi eu.
tovarăşa, uitaţi, Gogu mă împinge.
dacă o să rîmân repetent, pot să candidez la sectorul 5 în locul lui Marean?
tovarăşa!
Nuţi s-a pişat pe ea.

Geocer spunea...

Pai daca e partid nou, de ce esti tu pozata cu PDL-ul pe fundal?

Raluca Nicula spunea...

Geocer, PDL -ul ala cu care m-am pozat nu inseamna Partidul Democrat Liberal ci Pui De Lei. Ai inteles? Hai repede si inscrie-te printre primii, ca beneficiezi de o reducere la plata cotizatiei :))

Cristian Lisandru spunea...

Carevasăzică - VOTAŢI PARTIDUL PUI DE LEI! Când vă faceţi mari şi deveniţi direct LEI?

Raluca Nicula spunea...

Cristian Lisandru, se pare ca nu mai avem nicio sansa. In curand o sa ne numim pui de euro :)

Oana spunea...

Si eu, si eu, si eu :D

Geocer spunea...

Daca ai inscris-o deja pe Oana, eu nu mai vin in partidul tau. Tocmai am vazut-o pozata cu un pistol in mana si mi-e teama ca va veni cu el si la sedinte ca sa ne oblige s-o alegem presedinta !

Raluca Nicula spunea...

Geocer, nu te speria, n-ai vazut-o pe Oana cu pistolul in mana? Numai fioroasa nu e :P

gamalia spunea...

da, dar George prefera seringi, otravuri, chestii din astea...

Adi spunea...

Deci foarte bine ai zis Partidul jos-prostia... si prostia (PDL-ul) pe fundal:)