miercuri, 14 ianuarie 2009

Urât mirositoare

  • Mă îngrozeşte criza. Mass-media a reuşit să provoace o adevărată isterie mondială. Chestia asta îmi aduce aminte de ceva ce am citit într-un manual de jurnalism cu ceva timp în urmă: cândva, în Statele Unite, pe fondul unei neînţelegeri, s-a promovat în presă falsa idee a unei crize de hârtie igienică. Poporul disperat a dat buzna în magazine să se aprovizioneze pentru "vremuri d-alea..." şi chiar s-a produs o criză în cele din urmă. Vă sună cunoscut?
  • Presa argeşeană nu numai că înghite zvonuri demne de şters cu hârtia igienică (să fim în ton cu ceea ce am scris mai sus), dar este şi mare amatoare de a lansa unele, la fel de urât mirositoare. Drept urmare, stimaţi colegi purtători de "grijă", Argeş Tv nu se închide! Sau aţi uitat că informaţia trebuie culeasă de la sursă înainte de a fi împrăştiată? Hai că ştiţi şi voi cum stă treaba cu gatekeeper-u (ori ba?)
  • Ca un cetăţean plătitor de taxe ce sunt, am şi eu o curiozitate: ce se întâmplă cu toaletele ecologice inteligente, care (ATENŢIE!) au costat un miliard de lei vechi fiecare? Funcţionează? N-au funcţionat niciodată? Vor funcţiona măcar atunci când îi va creşte părul lui Pendiuc? Sunt şi eu curioasă, na!
  • tot "Urât mirositoare" poate fi şi ştirea următoare! Cum se cred ei unii politicieni atât de perfecţi, criticându-i pe alţii pe oriunde apucă... Luceferi în niciun caz nu vor fi, poate nişte jalnici epigoni (o fi pleonasm?)


2 comentarii:

Crengu spunea...

Super tareee! :))
Chiar vroiam sa te intreb, ca auzisem si eu faimosul zvon despre Arges tv! Si toaleta aia nu cred ca functioneaza, ai vazut pe cineva folosind-o? ;))
Parafrazand o veche melodie, "in toalete-s banii dumneavoastra." :p

dumis spunea...

Legat de criza din mass media. Stiai ca unele ziare din State au renuntat la varianta tiparita si s-au orientat sper cea online?

@crengu : Trust me, am folosit-o eu. Merge!