miercuri, 26 mai 2010

Prima semifinală Eurovision 2010

Foarte slabă a fost prima semifinală a Eurovision 2010, desfășurată aseară la Oslo și difuzată în direct pe TVR1. M-am liniștit oarecum să văd că într-adevăr există piese și mai proaste decât cea a României (pe care personal o consider o rușine pe obrazul Paulei, în special, care poate mult mai mult și mai bine). În schimb, Moldova mi-a plăcut, are o piesă fresh, un show demn de Eurovision și soliști talentați. Grecia și-a păstrat și de această dată stilul vulcanic, dar care nu cred că mai impresionează, Islanda are voci bune (a dovedit-o chiar și anul trecut).
În sfârșit, eu nu mă mai uit de ceva timp la Eurovision pentru a ține pumnii României, cam de când Luminița Anghel și Sistem n-au câștigat, deși MERITAU! Acum privesc oarecum obiectiv acest concurs, dar după semifinala de aseară pot spune că nu am un favorit (deși mi s-au părut interesante piesele Belarusului, Belgiei și Albaniei). Aștept să văd ce surprize ne rezervă semifinala de mâine seară și, bineînțeles, finala de sâmbătă.
Dacă anul trecut am fost fericită că piesele mele preferate au ocupat primele două locuri (Norvegia chiar și-a meritat titlul!), să vedem care vor fi câștigătorii din 2010! Totuși, baftă României!, deși...

Niciun comentariu: