miercuri, 1 aprilie 2009

Farse marca Argeş TV

Noi cei de la Argeş TV ne ţinem de şotii. Dovada? În materialele de mai jos:După cum am spus mai sus, "Îi mai păcălim şi noi"... măcar de 1 aprilie. Ei ne păcălesc mai des.

6 comentarii:

Marian spunea...

jurnalismul de provincie moare dar nu se preda... cand o sa renuntati la exprimarile nefericite de genul: 'primul om al judetului' , 'primul edil', 'cel dintai gospodar' ?

Raluca Nicula spunea...

Jurnalismul de provincie moare? Da' ce, ăla de capitală ţi se pare mai fericit? E trist dacă ai impresia asta... Cât despre primul o al judeţului...e doar un mod de a nu repeta "prefect". Mulţumit?

Mar spunea...

nu stiu cat ai apucat tu din comunism dar eu imi aduc aminte ca ceausescu isi cladise cultul personalitatii si prin expresii de genul celei folosite de tine. cand vizita o mina el era intampinat cu paine si sare, fiind denumit 'primul miner al tarii' , un santier de constructii: 'primul constructor', un CAP : 'primul agricultor' and so on...

am remarcat ca in Romania (mai ales in Muntenia ) inca persista sintagma asta nefericita.

Raluca Nicula spunea...

Nu mi-aș face griji în privința unor "sintagme nefericite", că prin ele se perpetuează comunismul. Altele sunt problemele care ar trebui să ne preocupe din punctul ăsta de vedere...

Dragos spunea...

nu se perpetueaza comunismul ci limbajul de lemn din comunism.

Raluca Nicula spunea...

Măcar să rămână din comunism doar limbajul de lemn...