marți, 15 aprilie 2008

Next level

Azi am conştientizat, pentru prima dată, că în două luni se va încheia şi capitolul „facultate” în viaţa mea. Toată lumea e în stress: pregătiri, seminarii specializate, probleme şi iar probleme.
Nu pot să nu mă gândesc cu teamă: Ce va fi mai departe? Oare ne va fi de folos ce am învăţat şi, mai ales, ce am devenit urmând această facultate?
Întrebări, întrebări... răspunsurile vor veni la timpul lor.


P.S. Îmi pare rău că se terminăăăăă! Vouă nu?

5 comentarii:

drush spunea...

Mi-ai dat de gandit cu articolul asta. Chiar se termina facultatea, nu e asa? Nici nu stiu pe unde a trecut si cu atat mai putin nu cred ca imi dau seama ce se intampla de fapt. Toti avem intrebari de genul: Ce o sa fie? Cum o sa fie? Dar nu putem decat spera ca va fii bine, doar suntem ( am fost) studenti la jurnalism, nu? :)

anamaria spunea...

Da!se termina facultatea.....cel putin noi terminam facultatea:)),cu bine sper!ce av fi pe viitor nu poti sa-ti spun,pt k nici eu nu stiu,dar cu siguranta toti avem in capsorul nostru,blond sau ami putin blond,cateva planuri de viitor!deocamdata nu ne ramane decat sa trai mai intens decat pana acum cel putin in ceea ce priveste viata care tine de facultate,avem in fata un prag important de trecut,un prag acre ne va decide intr o oarecare viitora profesie.da eu chiar cred k e de folos ce am invatat in facultate chiar daca nu a fost destul....da si mie imi pare rau ca se termina facultatea,dar asta nu cred k ar fi un motiv sa nu ne mai salutam peste ani sau sa nu ne ami vedem al un suc sau eu stiu....sa nu ramanem cel putin ca pana acum....ar fi multe de spus,insa vreau sa stiti k mie imi e drag de voi,coleguti mei,de toti fara excepti...

Crengu spunea...

Eh,poza asta e facuta cand eu nu eram printre voi,stiu ca am vazut-o pe grup alaturi de altele! ;))

Da,se pare ca se termina,am facut-o si pe asta...Eu m-am uitat in urma de multe ori si,vrand-nevrand,a trebuit sa recunosc ceva:mi-a fost bine aici,poate mai bine decat mi-ar fi fost in alta parte (si aici cred ca stii la ce ma refer ;)),dar despre acest bine si intelesurile lui,vom vorbi in alt episod. :))

Imi pare rau ca se termina,imi pare rau ca nu am fost mai uniti,ca ne-am certat aiurea uneori,dar am castigat prieteni noi,cu siguranta avem ce le povesti nepotilor si asta inseamna ca tot acest timp nu a trecut degeaba.;)
Bineinteles ca vreau sa ne revedem cand si cand,sa facem inventarul copiilor peste cativa ani :)),sa ne laudam cu job-urile noastre si cu galanteriile sotilor/sotiilor ;)),dar mai ales cu ceea ce am devenit ca oameni,cred ca asta e de fapt esenta! ;)

Stiu ca suntem jurnalisti si tot punem intrebari ;)),la un moment dat vom fi intrebati si vom afla si raspunsuri,trebuie doar sa avem rabdare si sa fim pe faza! ;)

Pauza publicitara:Banchetul?Cand e banchetul? :D (Asta ca nu pot sa intreb si eu "Halatul?Cat costa halatul?" :)) )

Raluca Marin spunea...

Chiar, când tzopăim la banchet? Sper să organizăm ceva, chiar dacă suntem atât de stresaţi cu licenţa!

Crengu spunea...

Poi sa mai "urlam" de cateva ori la ai nostri colegi,poate aud si ei o data si bine si ne mobilizam!:>