duminică, 27 februarie 2011

Toată suflarea bărbătească să ia atenţie!

Mai e un picuţ şi vine luna femeilor. Da, aţi citit bine, nu vă mai frecaţi la ochi. Avem şi noi dreptul să ne simţim speciale, iubite, răsfăţate, 31 de zile, una după alta, în direct şi în reluare. Să faceţi bine să ne cumpăraţi flori de primăvară, să ne distraţi pe la petreceri, să ne cumpăraţi mici atenţii (sau mari, după caz), să ne faceţi complimente, să ne îmbrăţişaţi, să ne duceţi la câte un film, să ne scoateţi la o plimbare. Şi toate, dragii noştri prieteni, iubiţi, soţi, să culmineze cu o declaraţie aşa cum numai noi, femeile deosebite din viaţa voastră, merităm pe deplin. Pentru că şi noi, la rândul nostru, vă iubim şi vă facem toate poftele... în restul de 334 de zile din an. Hai, spor la treabă!

4 comentarii:

Geocer spunea...

Hmmm, stiu si eu ce-ar iesi daca m-as apuca sa-ti fac declaratii, cadouri, sa te scot la cinema... si altele si altele?

Raluca Nicula spunea...

Nu, nu! Fiecare barbat sa se ocupe de femeia lui, nu mai citi tu printre randuri :P

ana vasilescu spunea...

haaa. ce mine ca lumea, cateva mese. Sa ma prezint.... acum muuulti ani (raluca) noi2 vb pe mIRC. :)) Mai tarziu faceai Jurnalismul.. erai cu un an in urma mea.
Bogdan.. ai facut falcute. Va sta bine impreuna. Am vazut cateva poze de la nunta vs.
Va astept pe la mine. Virtual si real:
https://annavasilescu.wordpress.com/

Raluca Nicula spunea...

Buna, Ana! Frumoasa reintalnire. Sper ca esti bine si ca anii ti-au adus si tie impliniri si bucurii, la fel ca noua. Salutari!