miercuri, 9 februarie 2011

Changes

Mi-am dat seama cam târziu că am devenit un roboţel. De fapt, n-aş fi băgat de seamă nici în momentul de faţă, dacă ceva nu scârţăia. În fine! E timpul să mă schimb! Am început deja operaţiunea. Aşa că, în ultimul timp, am găsit timp să fac lucruri care-mi plac, dar pe care le-am tot amânat de-a lungul anilor doar pentru că mi se păreau un lux, o fiţă sau un moft. Ei bine, am început să ies mai mult, să mă distrez şi mi-am făcut chiar şi abonament la Bazinul Olimpic. N-are rost să vă spun cât de bine face o oră de înot la fizic şi la psihic. Vă recomand cu toată căldura, chiar dacă nu e tocmai confortabil să înoţi printre atâţia boraci care chiar ştiu cu ce se mănâncă acest sport. La un moment dat mă simţeam handicapată, când îi vedeam cum dau din mâini şi cum se avântă prin apă cu o lejeritate şi cu o nonşalanţă de invidiat. În fine, dacă mergeţi, vă recomand să vă luaţi, pe lângă prosoape imense, şi una bucată uscător de păr, că cele de acolo cam fac fiţe. Aşa se face că eu am străbătut "lungul" drum către casă cu părul ud. Deocamdată, Moş Hapciu nu m-a vizitat şi sper ca şi Preacuvioasa Gripă să mă ierte de data asta.

7 comentarii:

laur1985 spunea...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

O zi buna!

Geocer spunea...

Pai stiu ca tu tot timpul iesi prin cluburi, deci de ce zici ca acum ai inceput sa iesi mai des?
Si eu astept cu nerabdare primavara, iar mai apoi vara, ca sa fac ceea ce-mi place : o sa ma fac din nou gradinar de week end si tot in week end voi merge si la plaja.

P.S. Eu zic sa-i ceri vreo 5000 de Euro tipului care e interesat sa publice articole la tine pe blog!

Raluca Nicula spunea...

:)) George, si eu am zis la fel! Cat despre iesitul meu prin cluburi, chiar nu am mai practicat sportul asta de luni bune.

Geocer spunea...

Pai deh, daca vinerea seara iti gasesti altceva de facut, in loc sa vii la "Librarie"!

Gabriela spunea...

Se spune ca atunci cand femeile vor sa faca schimbari in viata lor incep prin a-si schimba culoarea parului, tunsoarea, iar mai apoi isi iau abonament la sala. Tu ai iesit un picut din tipare, asa ca e de bine!

Raluca Nicula spunea...

Geocer, nici Clubul nu mai e ce a fost, asa ca...

Gabriela, am iesit din tipare, dar tot vreau sa ma tund si sa ma vopsesc :D

Stefania spunea...

super buna idee! :)